Results 1 to 3 of 3

Thread: automatic synch not working...

  1. #1
    Newb
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    automatic synch not working...

    Hi,

    I just installed the app on my Xoom tablet and the manual upload worked fine for all the pics and videos I had on the device. However, when I took a new picture on the Xoom, the app never triggered and synched the pic to my network share. I've had the Xoom's screen on the whole time, so it couldn't be the wifi switching issue. Obviously, the automation is why I want the app, so before I buy, I would like to make sure it will work.

    Thanks in advance for replying.

  2. #2
    Valued contributor
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    The Xoom is one of the systems used for testing, and it should work. Please note that upload does not happen instantly after taking a new picture, but rather at the discrete events of getting connected to the home network or charging starts, according to your settings. Does that clarify?

  3. #3
    Newb
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Not meaning to hijack the thread but I got the same issue with both our phones (SGS2 and HTC Incredible S). Auto sync never kicks in - manually works. I have set my upload to kick in when the phone is charged (with Wifi on on power). This used to work but something is missing. Tried reset settings and reinstall but after 1-2 days I see that new images aren't uploaded...please advice.

    --
    Werner

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •