Results 1 to 5 of 5

Thread: Incorrect IP Address

  1. #1
    Newb
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Incorrect IP Address

    Hi
    i just purchased your app lan speed test
    and wanted to test it out
    but my ip address is incorrect
    it is using my VMWARE static ip
    and i don't have an option to change it

    on the light versions you have the option to change it

  2. #2
    Home Network Guru
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    120
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi Petervs,

    Correct, the full version does not have the option to manually change NICs yet. It does however, use the best NIC available when testing. This is handled by Windows. LAN Speed Test, displays the first NIC it sees when used on a computer with multiple NICs - not necessarily the NIC that it's using in the test . This means that even though LAN Speed Test displays the VMWare IP, it should be testing with the correct NIC. This is a known issue and will be fixed in the next update (with ability to manually change NIC's like the 'Lite' version).

    -Pete

  3. #3
    Newb
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks pete

    will wait for the latest release then

  4. #4
    Newb
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello,

    Has the ability to manually change NICs been added?

    I can not find this feature and I would like to change the NIC being used.

    Also, can you please extrapolate on this --

    It does however, use the best NIC available when testing. This is handled by Windows.
    It appears LST just uses the first NIC in the networking list....

    Please advise!

  5. #5
    Newb
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Oops, nevermind, I see the combo box in the "Lite" version...

    Thanks!

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 07-11-2014, 09:16 AM
  2. Write speeds correct, read speeds incorrect
    By doxymoron in forum App Issues / Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 03-16-2012, 11:49 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •